Individuele begeleiding

Personal training

Begeleiding op maat

onverdeelde aandacht

Misschien ben je geen fan van groepen? Of voel je je nog te onzeker om te sporten in groep? Of heb je een specifiek doel voor ogen? Dan is personal training iets voor jou!

Elke week krijg je de onverdeelde aandacht van je personal trainer en volg je het voor jou opgestelde schema. Je staat er niet alleen voor! Je personal trainer is meteen ook je grootste cheerleader. You got this!

hoe werkt personal training?

 Je sport elke week 1 uurtje samen met je personal trainer. De oefeningen? Die staan in het speciaal voor jou samengestelde trainingsschema.

Je personal trainer past het schema om de 6 weken aan. Wil je een specifiek doel behalen of bepaalde oefeningen in je schema steken? Shoot!

Wil jij graag sterker worden?

Bij BIBI focussen we niet op je gewicht, wél op je gezondheid. Dankzij de krachtoefeningen in je full body work-outs wordt je lichaam soepeler en sterker. Zo heb jij minder pijn, minder kans op blessures en wordt sporten en gezond zijn weer fun!

Full body work-outs
96%
Sterker en krachtiger
87%
Conditie
91%

Uurrooster

Voor personal training is er geen vast uurrooster.
Je kiest je sessies zelf, via de app en op maat van jouw agenda.

Veelgestelde vragen

Absoluut! Je hebt geen voorkennis of een bepaald niveau nodig om met personal training te starten.

Enkel je goed humeur. Wij zorgen voor de rest zoals het sportmateriaal, matjes en handdoeken. 

Schrijf je je na het kennismakingsmoment in bij BIBI? Dan starten we eerst met een beweeganalyse. Daarna volg je elke week 1 sessie personal training.

Perfect mogelijk! Als je de smaak te pakken hebt, vul je individuele sessie aan met open gym-momenten. Daar volg je je eigen trainingsschema, in groepjes van maximaal 4 vrouwen én met begeleiding van een coach. 

Wanneer je pijn hebt (rugpijn, kniepijn, hoofdpijn) kan sporten een oplossing bieden. Tijdens een kennismakingsgesprek evalueren we of het mogelijk is om bij ons op te starten. Het is goed om te starten met personal training bij pijn en klachten aangezien we dan heel individueel kunnen werken. 

Dit moet je weten

Wij geloven in je!

Inhale confidence, exhale doubt.

Zet je op de wachtlijst

In september starten we weer met ons 12 weken traject happy head, healthy body

Zet je hieronder op de wachtlijst en je ontvangt in juni een mailtje om een kennismakingsgesprek in te plannen.

De volgende groep start pas terug in januari. Zet je dus zeker op de wachtlijst als je kans wil maken op een plekje.