Bloemkoolcurry

Bloemkoolcurry

Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd20 minuten
Bewaartijd3 dagen
Totale tijd25 minuten
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 200 g bloemkool
  • 60 g volkoren rijst
  • 25 g notenmengeling
  • 15 g rozijnen
  • 35 g rode curry
  • 50 g kokosmelk

Instructies

  • Snijd de bloemkool in roosjes en kook deze gaar.
  • Kook de rijst gaar.
  • Verwarm de kokosmelk en voeg de rode curry toe.
  • Giet de bloemkool af. Meng de bloemkool en de rijst onder de rode curry. Meng de rozijnen en noten onder het gerecht.

Wil jij je terug goed in je vel voelen?

Ontdek door een persoonlijk rapport hoe jij terug de gelukkigste versie van jezelf kan worden. 

Stop niet hier

Nog meer om te ontdekken

Kom langs tijdens onze open deur dag

Wil jij onze locaties en concept leren kennen?

Kom langs tijdens onze open deur dag op 8 juni in Antwerpen, Bonheiden of Kapellen.

Neem een kijkje achter de schermen, doe een gezellige babbeltje met onze fantastische teamleden, en natuurlijk, om je smaakpapillen te verwennen voorzien we heerlijke hapjes en drankjes.