Volg ons gratis webinar: happy body hacks

Thuiskomen bij BIBI

Wie is BIBI?

Fitstudio voor en door vrouwen

Samen bouwen aan een gebalanceerde, gezonde levensstijl

Te midden van alle uiterlijk vertoon en filters, wil BIBI bijdragen aan een wereld die echter en authentieker is. Waarin iedere vrouw sporten leuk vindt.
Waarin gezond en voedzaam eten makkelijk en lekker is. En je zonder schuldgevoelens voor jezelf zorgt.

Onze studio’s en community zijn jouw safe space om de gelukkigste versie van jezelf te worden, in lichaam én geest. Niet door jezelf dingen te ontzeggen, maar door de balans te vinden en te behouden en jezelf graag te (leren) zien.

 

Believe in you, like we do!

BiBi-125 (1)

Teamwork makes the dream work

Onze coaches

All-in-oneconcept - abonnementen op maat

Beweging, voeding & mindset

Balans is voor ons als ervaren personal trainer en diëtiste het sleutelwoord. Zo combineren we lekkere, haalbare voedingstips zonder dieet met een persoonlijk sportschema, volledig afgestemd op jouw lichaam. Onze droom? Een wereld waarin elke vrouw zich goed en energiek voelt, beweegt met plezier en eet met smaak. Waar je als vrouw de motivatie vindt in de liefde voor jezelf om voor je lichaam te zorgen. 

Beweging

Je lichaam wordt soepeler en sterker dankzij het trainingsschema op jouw maat.

Voeding

Geen dieet, wél lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden om elke dag van te genieten. Zonder je favoriete pasta te hoeven schrappen.

Mindset

Jezelf (weer) graag leren zien, je stressniveaus verminderen en zonder schuldgevoel genieten van me-time, daar geven we je alle tools voor.

Word lid van de BIBI-familie

It's time to step into your power

Zet nu je eerste stap

Plan je kennismaking

Goed in je vel met een personal trainer en diëtiste? Kom gerust langs in onze BIBI-studio’s in Antwerpen of Bonheiden voor een gezellig kennismakingsgesprek.