Volg ons gratis webinar: happy body hacks

Gezellig sporten in groep

Groepstrainingen

Elke week een andere workout

Samen sterk tijdens groepstrainingen

Samen zweten. Bewegen. Elkaar motiveren. Lachen tot je kaken pijn doen en squatten tot je billen branden! De BIBI-groepstrainingen? Dat is puur plezier!

Prille twintiger of met pensioen? Zwanger, mama of happy single? Dik of dun? Who cares! Iedere vrouw is welkom in onze groepstrainingen!

Wat zijn de groepstrainingen?

Geen ‘arm day’ of ‘leg day’ hier: onze groepstrainingen zijn telkens full body workouts. En: ze zijn elke week anders! Zo heeft elk spiertje in je lijf voldoende beweging gehad! Om van die energieboost nog maar te zwijgen!

Wil jij graag sterker worden?

Bij BIBI focussen we niet op je gewicht maar maken we je lichaam sterker en krachtiger. Zo heb jij minder pijn, minder kans op blessures en dans je door het leven! 

Full body workouts
96%
Sterker en krachtiger
87%
Conditie
91%

Uurrooster

Bij BIBI vindt iedereen wel een plekje om te komen sporten. We hebben trainingen in de ochtend en ook in de avond.

Je kan hieronder het uurrooster voor zowel Antwerpen als Mechelen bekijken. 

Veelgestelde vragen

Ab-so-luut. Prille twintiger of op pensioen, huismama of carrièrevrouw, dik of dun, vaak sport of nooit sport: iedere vrouw is welkom in onze groepstrainingen!

Je goed humeur is genoeg! Wij zorgen voor de rest: sportmateriaal, handdoeken, matjes, you name it.

Voor je deelneemt aan de groepslessen, krijg je 2 individuele sessies. Zo voel je je al thuis in onze studio én ben je helemaal klaar om aan te sluiten bij de groep.

Natuurlijk, het leven is druk, dat weten wij ook! Daarom werken we met een online reservatiesysteem. Je kan je sessies tot twee weken op voorhand inplannen, op die momenten die in jouw agenda passen.

Wanneer je pijn hebt (rugpijn, kniepijn, hoofdpijn) kan sporten een oplossing bieden. Tijdens een kennismakingsgesprek evalueren we of het mogelijk is om bij ons op te starten. Wij raden aan om te starten in personal training of trainen met een schema als je pijnklachten hebt. 

Prijzen starten vanaf €146/maand. De prijs is afhankelijk van de betaaltermijn. 

Dit moet je weten

Dit is wat wij bij BIBI geloven

There is no weight limit on beauty