Volg ons gratis webinar: happy body hacks

Van zetelplakker naar sportieve stoot

Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet op weg naar een fitter en sterker lichaam door onze videocursus over starten met krachttraining te downloaden. We zijn ontzettend blij dat je deze reis met ons aangaat.

Krachttraining is een geweldige manier om je fysieke gezondheid te verbeteren, je energieniveau te verhogen en je zelfvertrouwen een boost te geven. 

We wensen je veel sportplezier en succes tijdens je trainingen! Vergeet niet dat elke stap, hoe klein ook, een stap vooruit is. Enjoy the process 😉

Heb je vragen of wil je je voortgang met ons delen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te ondersteunen. Je kan ons bereiken op hello@bibifitstudio.be

Video 1

Mobilisatie & ademhaling

Video 2

Starten met krachttraining

Video 3

Fun workout

Wil je meer?

Heb je de smaak te pakken en wil je verder gaan met krachttraining? Kom dan eens langs bij BIBI fitstudio.

We zijn een squad voor álle vrouwen, een netwerk van safe spaces waar iedere vrouw zich gehoord, gezien en geaccepteerd voelt.

BIBI biedt jou sport- en voedingscoaching, zonder te focussen op het getal op de weegschaal. Jij bent meer dan dat. Een mindsetshift op de lange termijn én connectie met je lichaam, daar bouwen we samen aan.

Want jij verdient het om graag gezien te worden, in de eerste plaats door jezelf.