Download gratis kerst kookboek

It’s the most wonderfull time of the year! Deze zin vat volledig samen wat Kerstmis voor ons betekent. We vinden het een geweldige periode vol gezelligheid, de kerstboom, lichtjes en melige kerstfilms. Lekker eten en drinken maken deel uit van de unieke kerstsfeer. Maar je wil liever niet de hele avond in keuken staan. Want Kerst draait toch vooral om gezellig bij de mensen te zijn die je lief zijn

Daarom heb ik in dit kerstkookboek recepten bedacht die je op voorhand kan voorbereiden. Om het nog gemakkelijker te maken heb ik de bereidingswijze als volgt ingedeeld:

  • voorbereiding: die je volledig op voorhand kunt doen
  • bereiding à la minute: wat je op het moment zelf bereidt
  • afwerking en serveren

Als je deze planning volgt kun je zonder stress samen met vrienden en familie genieten van een heerlijk kerstfeest.

Geniet van je kerstfeest!

Liefs Hellen en Katrien

 

 

Wil jij je terug goed in je vel voelen?

Ontdek door een persoonlijk rapport hoe jij terug de gelukkigste versie van jezelf kan worden. 

Stop niet hier

Nog meer om te ontdekken

koken na een drukke werkdag

6 tips om gezond, lekker en snel te koken na een drukke werkdag

Je kent het wel: je komt thuis na een lange werkdag, ontfermt je misschien over de kinderen, ploft twee minuutjes in de zetel en denkt: “Ik heb écht geen zin meer om te koken!”
You’re not the only one! Hoe komt dat eigenlijk? En hoe tover je na een drukke werkdag toch een gezonde, lekkere maaltijd op tafel? Wij geven je onze 6 beste tips!

sporten tijdens de zwangerschap

Waarom sporten tijdens de zwangerschap belangrijk is

Je bent zwanger of wil graag zwanger worden? Proficiat! Je bent je er waarschijnlijk van bewust dat er heel wat zal veranderen in je leven: van slapeloze nachten tot dagen gevuld met knuffeltjes bijvoorbeeld. Heb je ook al eens nagedacht over welke invloed je zwangerschap op je lichaam heeft? Want ja, ook daar verandert er het één en ander. En om die veranderingen goed op te vangen en je herstel te versnellen is sporten precies zo belangrijk.

schuldgevoel tijdens de feestdagen

7 tips om zonder schuldgevoel de feestdagen te beleven

’t Is weer die tijd van ’t jaar: de feestdagen. En hoewel het de tijd van vrolijke kerstliedjes, blozende gezichten en vrede op aarde hoort te zijn, is het voor velen onder ons ook een tijd van pure stress. Want wat met al dat eten? En die recepties? En die extra kilo’s? BIBI bundelde haar 7 allerbeste tips om zonder schuldgevoel van de feestdagen te genieten.