Personal trainer

Lauren Aneca

Zwanger, blessures of pijn? Lauren zal je motiveren om samen aan de slag te gaan.

Lauren's missie

Ik begon met diëten (weight watchers, koolhydraatarm eten, intermittent fasting, noem maar op). Daarnaast legde ik mezelf op dat ik iedere dag moest sporten. Resultaat!
Ik verloor snel 12 kg, maar verloor ook snel mijn goed humeur. Op een dag vertelde mijn mama, eerlijk als ze is, dat ik nu toch wel te mager werd en dat het niet meer mooi was en dat mijn gezicht zelfs wat inviel. 
 
Dat was het moment waarop ik besefte dat ik het anders moest aanpakken.
Ik verdiepte me in literatuur rond gezonde voeding en beweging, maar ik werd er niet altijd wijzer uit. Een overload aan informatie en dan soms ook nog informatie die elkaar tegenspreekt.
 
Dus nam ik in 2020 het heft in eigen handen. Ik schoolde me bij tot voedingsdeskundige en NASM Personal trainer. Nu ben ik klaar om mijn kennis ook met jou te delen. Het is mijn missie om jou kennis en handvaten aan te bieden om je goed te laten voelen in jouw lichaam en in de buurt van eten.
 
Hopelijk tot snel bij BIBI!

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." - Pipi Langkous

Energiek
96%
Organisatorisch
92%
Pre- en postnataal
100%
Sfeer en gezelligheid
100%

Maak kennis met onze andere experten

Onze coaches

Verander je leven

Voel je goed in je vel

Kom langs tijdens onze open deur dag

Wil jij onze locaties en concept leren kennen?

Kom langs tijdens onze open deur dag op 8 juni in Antwerpen, Bonheiden of Kapellen.

Neem een kijkje achter de schermen, doe een gezellige babbeltje met onze fantastische teamleden, en natuurlijk, om je smaakpapillen te verwennen voorzien we heerlijke hapjes en drankjes.