Volg ons gratis webinar: happy body hacks

personal trainer/coach quality & happiness manager

Anke Windelinckx

Zwanger, blessures of pijn? Anke zal je motiveren om samen aan de slag te gaan.

Anke's missie

Ik ben nooit iemand geweest die graag stil zit, van negen tot vijf achter een computer zitten was niet iets dat mij gelukkig zou maken. Na mijn middelbaar koos ik dan ook voor de Bachelor Sport en Bewegen. Uit de schoolbanken en in het werkveld was er iets dat ik nog miste. Een plek waar het niet draait rond resultaten van vet metingen. Ik wou graag een werkplek vinden waar ‘bewegen’ voor op staat en er gekeken wordt naar de fysieke/ mentale noden van de klant. Die plek vond ik bij BIBI.

Als coach haal ik er veel plezier uit wanneer klanten ontdekken dat bewust bewegen een gigantische meerwaarde kan zijn. De juiste spieren sterker maken en op een correcte manier bewegen staat centraal tijdens mijn trainingen. Waarbij luisteren naar je lichaam op de eerste plaatst staat en er ruimte is om alle plannen om te gooien als jou lichaam daar nood aan heeft.

In mijn opleiding volgde ik de specialisatie ‘top sport begeleiding’ waarbij ik mij verdiepte in krachttraining voor lopers. Ik ben actief als coach sinds 2019. Ik deed al ervaring op als beweegtherapeut binnen de psychische gezondheidzorg.

"Self-care is giving te world the best of you, instead of wat's left of you”

Zelfvertrouwen
96%
Luisteren naar je lichaam
92%
Pre- en postnataal
100%
Expertise in lopen
100%

Maak kennis met onze andere experten

Onze coaches

Verander je leven

Voel je goed in je vel