Volg ons gratis webinar: happy body hacks

personal trainer

Aaricia Mertens

Zwanger, blessures of pijn? Aaricia zal je motiveren om samen aan de slag te gaan.

Aaricia's missie

Op zestienjarige leeftijd voelde ik me behoorlijk ongemakkelijk in mijn eigen lichaam. Ik besloot daarom mijn leven een drastische wending te geven en dook ik in de wereld van krachttraining en gezonde voeding. Na mijn 17e begon ik serieuzer te trainen in de sportschool en zag ik steeds meer positieve veranderingen.

Dit was het moment waarop ik besloot om gezondheids- en bewegingsdeskundige te worden en een diploma Sport en Bewegen te behalen op de Thomas More-Hogeschool. Fitness heeft mijn leven werkelijk getransformeerd waardoor ik sterker, zelfverzekerder en gelukkiger ben geworden.

Of je nu aan het begin staat van je fitnessavontuur, je fysieke prestaties wilt verbeteren of gewoon op zoek bent naar een gezondere levensstijl. Ik sta klaar om je te helpen en samen kunnen we jouw obstakels overwinnen en fitnessdoelen bereiken.

Laten we samenwerken om de beste versie van jezelf te worden.

“Elke stap die je zet, brengt je dichter bij een gezondere en gelukkigere versie van jezelf."

Zelfvertrouwen
96%
Luisteren naar je lichaam
90%
Positiviteit
80%
Expertise in blessurepreventie
100%

Maak kennis met onze andere experten

Onze coaches

Verander je leven

Voel je goed in je vel