Zaakvoerder/diëtiste

Hellen Dobbeleers

Stoppen met diëten, luisteren naar je lichaam en gezond koken? Hellen leert het je allemaal.

Hellen's missie

Als voedingscoach wil ik vrouwen helpen en mee zoeken naar gezonde gewoontes die passen in je huidige levensstijl. Lekker eten in combinatie met genieten is het uitgangspunt. Net omdat ik merkte dat het “lekkere” vaak wegvalt zodra het over “gezond” gaat, besloot ik naast mijn diploma van diëtist, een opleiding tot kok te volgen.

Door het begeleiden van vrouwen in het vinden van een gezond voedingspatroon viel er mij iets op. Namelijk tijd, iedereen wil wel graag elke dag gezond eten maar door tijdsgebrek is dit niet altijd mogelijk. En het is niet altijd de tijd maar ook de goesting. Na een lange dag werken, in de file staan, in de regen fietsen,… heb je gewoon niet altijd de fut om ook nog eens gezond te koken. Daarom specialiseerde ik mij in mealpreppen (het op één moment bereiden van maaltijden die je op een later tijdstip kan opeten). Zo krijg je meer vrije tijd die je kan besteden aan je kinderen, partner, hobby… minder stress en meer plezier gegarandeerd.

Wil je graag starten met meal preppen dankzij jouw dietiste in Antwerpen?

“Ik zit nergens zo goed als in mijn vel .”

Makkelijke, lekkere en gezonde recepten
96%
Intuïtief eten
92%
Praktische tips
100%
Gezond eten met weinig tijd
100%

Maak kennis met onze andere experten

Onze coaches

Verander je leven

Voel je goed in je vel

Boek je kennismaking

In januari starten we weer met ons 12 weken traject happy head, healthy body

Je kan hiervoor NU een kennismakingsgesprek inboeken in onze agenda  en ons concept leren kennen. Na je kennismakingsgesprek kan je beslissen of jij je wil inschrijven voor ons 12 weken traject. 

De volgende groep start pas terug in januari. Wacht dus niet te lang als jij je beter in je vel wil voelen.