Volg ons gratis webinar: happy body hacks

personal trainer

Noa Rijs

Zwanger, blessures of pijn? Noa zal je motiveren om samen aan de slag te gaan.

Noa's missie

Sinds kleins af aan ben ik al bezig met sporten. Ik denk oprecht dat er geen enkele sport is dat ik nog nooit heb gedaan. Wat niet maakt dat ik er altijd even goed in was 

Bij het kiezen van een studie heb ik gekozen om verder te studeren in Voedings- en dieetkunde. Omdat sport en voeding gewoon zo hard samen horen. Ik vond het geweldig om te zien wat voor wonderen voeding kan doen voor het lichaam zowel fysiek als mentaal!

Nadat ik deze studie heb afgerond had ik nog steeds het gevoel dat dit niet voldoende was voor mij. Ik miste het sporten (wat ik zelf nog veel deed) heel hard in mijn dagelijkse leven en hier wou ik ook graag mensen bij verder helpen. Dus besloot ik mijn NASM certificaat te behalen. Ik ben nog lang niet uitgestudeerd over voeding en sport en ik hoop hier nog heel veel over bij te leren.

Toen ik hoorde uit mijn omgeving dat ze bij BIBI nog iemand extra zochten heb ik mijn kans gewaagd om deel te kunnen/mogen uitmaken van een geweldig concept waar vrouwen zichzelf kunnen zijn en kunnen opbloeien. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken!

"The more grateful you are, the more beauty you see."

Zelfvertrouwen
96%
Luisteren naar je lichaam
92%
Optimisme
100%
Luisterend oor
100%

Maak kennis met onze andere experten

Onze coaches

Verander je leven

Voel je goed in je vel