Volg ons gratis webinar: happy body hacks

3 lekkere gerechten die je kan meal preppen

Ons leven is druk en we jongleren met tijd, werk, en sociale verplichtingen. Te midden van deze chaos kan het behouden van een gezonde levensstijl een uitdaging zijn, en te vaak wordt voeding het slachtoffer van onze drukke agenda’s. Maar wat als er een eenvoudige oplossing is om gezond eten te integreren in ons dagelijks leven zonder toegevingen te doen aan smaak of tijd? Enter: meal preppen.

Meal preppen is veel meer dan alleen het voorbereiden van je maaltijden voor de week. Het is een levensstijlkeuze die niet alleen bijdraagt aan jouw gezondheid, maar ook aan tijdsbesparing en je kan er ook nog geld mee besparen. 

We delen in dit blogartikel dan ook 3 recepten die jij eenvoudig kan meal preppen. Zo moet je maar 1 keer koken en kan je extra lang genieten van overheerlijke gerechten. 

1. Vispannetje

Dankzij dit smakelijke vispannetje waan je je direct aan zee. Het is moeiteloos vooraf te bereiden, waardoor je er maar liefst drie dagen van kunt genieten.

Je vindt het overheerlijke recept hier. 

Aardappelschotel

2. Vegetarische lasagne

Meal preppen met vegetarische recepten is net zo eenvoudig, en een voorbeeld hiervan is de vegetarische lasagne. Dit recept is niet alleen ongelooflijk makkelijk te bereiden, maar zal je ook verrassen met de verrukkelijke smaakcombinaties. 

Je vindt het overheerlijke recept hier. 

Foto's recepten (1)

3. Couscous met merguez

Dit recept biedt een onverwachte smaakbeleving. Couscous met merguez, rozijnen, paprika en munt klinkt wellicht bijzonder, maar het resultaat is overheerlijk. Bovendien kun je dit gerecht eenvoudig voorbereiden en er drie dagen lang van genieten. Zo smakelijk dat je met plezier drie dagen lang van dit gerecht kunt genieten.

Je vindt het overheerlijke recept hier. 

Couscous 2

Wil jij je terug goed in je vel voelen?

Ontdek door een persoonlijk rapport hoe jij terug de gelukkigste versie van jezelf kan worden. 

Stop niet hier

Nog meer om te ontdekken