Volg ons gratis webinar: happy body hacks

diëtiste

Mariken Huybrechts

Veggie, dieetverleden of eeuwige jojo'er? Mariken helpt je graag verder!

Mariken haar missie

Toen ik als dertienjarige ziek werd, stond mijn leven een lange tijd op pauze. Ik zag mijn lichaam steeds meer en meer veranderen en zocht naar een manier om vast te houden aan het lichaam dat ik voordien had. Dit zorgde ervoor dat ik vanaf mijn zestiende begon met diëten. Ik volgde alle tips en tricks die ik online vond, maar zag na een tijdje door het bos de bomen niet meer.

Uiteindelijk voelde ik aan dat dit dieetgedrag niet helpend was voor mijn lichaam en al helemaal niet voor mijn mentaal welzijn. Dit zorgde ervoor dat ik voedings- en dieetkunde ging studeren. In deze studie kreeg ik de kans om mijn interesse voor wetenschap en kritische blik te combineren met mijn hart voor mensen.

Ondertussen ben ik er nog steeds van overtuigd dat diëtiste zijn helemaal mijn ding is. Als een echt mensenmens, vind ik het dan ook super fijn om jou bij BIBI de connectie tussen jouw hoofd en lichaam te laten herontdekken en jou op weg te helpen naar een levensstijl die bij jou past, zodat jij de allerbeste versie van jezelf kan zijn.

“don’t just be good to others, be good to you”

Koken
85%
Motivatie
95%
Intuïtief eten
100%
Coach in zelfliefde
100%

Maak kennis met onze andere experten

Onze coaches

Verander je leven

Voel je goed in je vel