Eimuffin

Eet jij graag eitjes als ontbijt? Een eimuffin is makkelijk om te maken en perfect voor on-the-go. Bekijk ons favoriete recept hier.

 Elke ochtend een ei staan bakken daar heb je misschien geen tijd voor maar het is wel een lekker ontbijt. Een eimuffin kan dan een oplossing zijn voor jou.

Je kan hier eindeloos veel ingrediënten aan toevoegen zoals vlees (kip, spek, ham) en groenten (tomaten, courgette, paprika, artisjok,…). 

Je kan dit gerecht gerust 2 dagen in de koelkast bewaren.

Kies zelf de ingrediënten die jij lekker vindt. Bekijk ons favoriete recept hieronder.

Eimuffin

Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Bewaartijd2 dagen
Totale tijd13 minuten
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 2 stuks eieren
  • 20 g zongedroogde tomaten
  • 2 sneden toastbrood
  • peper, zout, verse peterselie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snijd de zongedroogde tomaten en peterselie fijn. Leg deze in muffinvormpjes.
  • Kluts de eieren en kruid met peper en zout. Giet de eieren in de muffinvormpjes.
  • Bak de eimuffins in de oven voor 5 tot 10 minuten.
  • Serveer de eimuffins met 2 sneden brood.

Wil jij je terug goed in je vel voelen?

Ontdek door een persoonlijk rapport hoe jij terug de gelukkigste versie van jezelf kan worden. 

Stop niet hier

Nog meer om te ontdekken